تاریخ بروز رسانی فروردین 8, 1400 by
کمتر از 15 سال است، که از عمر توزیع شیشه در ایران می گذرد و هر بار این ماده مخدر، با نام جدیدی و با شکل و رنگ متفاوتی وارد بازار می شود. کمپ تـرک اعتـیاد به شیشه نیز مانند بسیاری از مواد مخدر صنعتی دیگر، از مت امفتامین ساخته شده است و دقیقا نورون های مغز را مورد هدف قرار می دهد.
اعتیاد به شیشه چیست
اعتیاد به شیشه اولین و بارزترین عارضه استفاده از این ماده محرک، ایجاد توهم می باشد. البته عوارض دیگری مانند عطش زیاد، فشار خون بالا، کاهش وزن شدید، بهم ریختن ریتم ضربان قلب، مشکلات روحی و روانی و… از این ماده مخدر دیده شده است. این ماده صنعتی، اولین بار توسط یک شیمیدان آلمانی ساخته شد و سپس به شکل های متنوعی راهی بازار گردید. متاسفانه امروزه شیشه به صورت عمده و وسیعی تولید شده و به راحتی وارد بازار ایران می گردد.
در سال های قبل، قیمت بالای این ماده محرک مانع از دسترسی سریع و آزادانه به آن می شد. اما متاسفانه فرمول ساخت راحت آن و قاچاق این مخدر به کشور، دسترسی به آن را بسیار آسان کرده است. همین امر سبب شده، که ستاد مبارزه با مواد مخدر شهدای بسیاری را در این راه تقدیم کند. اما با این حال، نفوذ قاچاقچیان به شبکه های اجتماعی و تبلیغات سوء در مورد این ماده مخدر، جوانان را فریب داده و آن ها به مصرف این ماده مخدر تشویق می کند.
عوارض مصرف اعتیاد به شیشه
از جمله عوارض اعتیاد به شیشه می توان به عدم کنترل عضلات، توهمات مغزی شدید، قرمز شدن چشمان، عطش فراوان، عدم پاسخ به محرک های محیطی، اختلال در محاسبات، بیداری های شبانه، عدم تشخیص موقعیت های خطرناک در محیط اطراف، کاهش وزن شدید، چروکیدگی پوست، از بین رفتن بافت استخوان و دندان، بیماری های قلبی و عروقی، فشار خون بالا و…. . این علائم می تواند، بسته به روش مصرف و میزان مصرف، کم و زیاد شود. مثلا فردی که شیشه را به روش تزریق استفاده می کند، دارای بیشترین عوارض بوده و توهمات شدید تری را در مدت زمان کوتاه تری، تجربه می کند.
بستری در کمپ ترک اعتیاد شیشه
از آنجایی که مصرف شیشه فرد را دچار توهمات شدیدی می کند، بستری کردن آن ها در کمپ ترک شیشه ، بستگی به آن دارد، که صدمات مغزی وارده به این بیماران اعتیاد، تا به چه اندازه بوده است. زیرا که برخی از صدمات ناشی از مصرف شیشه جبران ناپذیر بوده و به صورت دائمی گریبان فرد را می گیرد. در موارد شدید تر، این ماده مخدر فرد را دچار توهمات شدید کرده، که سبب صدمه زدن و آسیب رساندن به خود و اطرافیان وی، می شود.
در موارد خطرناکی نیز، فرد معتاد به شیشه بر اثر توهمات شدید قصد جان انسان های اطراف خود را می کند؛ که در این صورت باید سریعا به کمپ ترک اعتیاد مراجعه کرده، تا مراحل سم زدایی به سرعت صورت گیرد. در این وضعیت فرد را تا زمان هوشیاری بر روی تخت فیکس کرده، تا کمترین صدمه را به خود وارد کند. بعد از سپری شدن، چند ساعت و یا حتی چند روز که ماده مخدر از بدن وی دفع گردید، مراحل درمان آغاز می گردد.
درمان اعتیاد شیشه
درمان شیشه روانشناس با برگزاری جلسات متعددی که در روند درمان بیمار قرار می دهند، کم کم او را از دنیایی وهم و خیال جدا کرده و با جهان پیرامون خود آشنا می سازند. البته باید عنوان کرد که این روند درمان برای همه ی افراد جوابگو نیست. زیرا که این طریقه درمان بستگی به آن دارد، که صدمات ناشی از مصرف شیشه به چه اندازه می باشند. بنابراین بیمار اعتیاد هر چه زود وارد روند درمان شود، احتمال ترک او بسیار بیشتر است.روش ترک اعتیاد شیشه به روش ماتریکس که بزودی برای شما کاربران عزیز درج خواهد شد.
پایان پیام.
آقای رنجبر
پاسخ دهید